# 59 Pratonton Tar Heels North Carolina

Amalan musim bunga ada di buku-buku dan kem musim luruh akan ada di sini sebelum anda mengetahuinya, ini bermaksud mendapatkan lompatan awal pada musim bola sepak NCAA 2006. Mengetahui pasukan sekarang akan menjimatkan masa anda pada bulan Ogos dan Matt Fargo ada di sini untuk membantu anda memahami apa yang diharapkan pada tahun ini. Kami pergi dari yang terburuk ke yang pertama dalam Pratonton Bola Sepak Kolej 2006 ini.

# 59 – North Carolina Tar Heels 5-6 SU; 6-5 ATS

Fargo’s Take  downlaod mega888 apk on here !! North Carolina telah menjadi salah satu pasukan paling tidak konsisten di negara ini selama lapan musim terakhir kerana tidak mempunyai lebih dari dua musim berturut-turut yang menang atau kalah dalam jangka masa tersebut. Di atas rata-rata tahun telah ditindaklanjuti dengan tahun-tahun buruk dan sebaliknya, di mana Tar Heels menyelesaikan musim ini adalah sangkaan siapa pun. Mereka berada di tengah-tengah pak negara kerana alasan itu. Kesalahan itu akan berlaku di quarterback baru dalam sistem baru oleh penyelaras serangan baru sementara pertahanan perlu menggantikan empat pemain utama dari musim lalu. Kesalahan itu mengerikan musim lalu dan aspek baru hanya dapat memperbaiki keadaan tetapi berapa banyak peningkatan adalah persoalan sebenarnya. North Carolina bergantian menang dan tewas dalam tujuh perlawanan terakhir tahun lalu dan kekalahan tiga mata di rumah oleh Maryland menyebabkan Tar Heels mendapat peluang dalam penampilan mangkuk kedua berturut-turut. Mereka boleh kembali pada tahun 2006 kerana jadualnya berjalan lancar.

Returning Starters on Offense – 5 North Carolina menduduki tempat ke-104 di negara ini dengan menjaringkan gol dan 102 dalam jumlah keseluruhan musim lalu yang merupakan kedudukan terburuk sejak John Bunting mengambil alih enam tahun lalu. Penyelaras serangan baru Frank Cignetti datang dari Fresno St. di mana dia membimbing Bulldogs untuk beberapa hasil serangan yang sangat berjaya. Dia membawa filosofi ofensif baru di mana menjalankan bola dengan menjadi keutamaan untuk bersama dengan serangan hantaran downfield. Tailback Ronnie McGill kembali untuk musim seniornya tetapi kecederaan telah menghalangnya sehingga dia masih menjadi persoalan. Tugas quarterback kemungkinan akan diberikan kepada Joe Dailey, perpindahan dari Nebraska, yang memiliki pengalaman paling banyak dari pemanggil isyarat di kem. Garis ofensif sangat muda seperti penerima yang luas sehingga sementara ada peningkatan yang ada,

Returning Starters on Defense – 7 The Tar Heels mengalami perubahan besar pada pertahanan musim lalu kerana mereka meningkat sebanyak 97 ypg dari 2004 dan membenarkan jumlah mata terkecil sejak 2001. Jika tidak kerana membiarkan 69 mata ke Louisville, rata-rata skor adalah 21.9 ppg yang meningkatkan kedudukan pertahanan pemarkahan dari 63 hingga 28. Walaupun penggantian empat pemain terbaik dari pertahanan tahun lalu akan menjadi sukar, ada banyak penggantian yang mampu yang harus dapat membantu dengan segera. Garis pertahanan sangat berpengalaman sementara yang kedua membawa pulang tiga pemula dari pertahanan lulus peringkat ke-49. Pemain barisan terbaik dalam pasukan adalah Larry Edwards tetapi kepulangannya dipersoalkan kerana masalah akademik pada musim bunga. Dia adalah penyerang utama yang kembali dan jika dia tidak dapat lolos pada musim gugur, itu akan menjadi hit besar.

Jadual North Carolina memainkan jadual paling sukar ke-6 di negara ini musim lalu dan masih hampir berjaya dalam permainan mangkuk. Slate tidak begitu sukar kali ini tetapi bermain di ACC menjadikannya cukup sukar. Tar Heels memulakan musim dengan tiga perlawanan di tempat sendiri dengan salah satu menentang Virginia Tech dalam pembukaan persidangan mereka. Mengikuti inap tiga permainan, North Carolina terpaksa menempuh permainan back-to-back di Clemson dan Miami, kedua-duanya pasti mengalami kerugian. Pertandingan bukan persidangan di rumah menentang Florida Selatan adalah selepas pertandingan tersebut dan kemudian perjalanan ke Notre Dame datang setelah jangka pendek dua perlawanan ACC. North Carolina menutup tahun ini dengan perlawanan tuan rumah menentang Georgia Tech dan NC State sebelum menuju saingan Duke untuk ke final. Florida St. dan Boston College dari Atlantic tidak membuat jadual.

Anda boleh bertaruh … Ini adalah antara pasukan paling sukar di negara ini kerana terdapat banyak perkara yang tidak diketahui yang berlaku di Chapel Hill. Kesalahan itu perlu dilakukan dengan dua perlawanan sukar untuk memulakan musim dan permulaan 2-1 sangat penting tetapi perlawanan menentang Harimau dan Taufan mungkin boleh membawa kepada permulaan 1-4 dengan penembakan Bunting lebih dari kemungkinan. Tar Heels hanya ketinggalan 5-13 berbanding jumlah di tempat sendiri ketika memberikan mata tetapi 4-1 sebagai pasukan pilihan di jalan yang sama. Mereka mungkin tidak akan digemari ramai dengan permainan kapur pertama menjadi pembuka rumah menentang Rutgers dan kemudian tidak lagi sehingga perlawanan menentang Florida Selatan. Itu adalah pertandingan besar untuk kedua-dua pasukan yang akan menampilkan dua pertahanan yang baik terhadap penyusunan semula kesalahan dan hasilnya dapat membantu kedua-dua pasukan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *